A fesztiválról

A rajongói fesztivál a Magyar Bud Spencer és Terence Hill Rajongói Klub legnagyobb eseménye, minden évben több száz érdeklődőt vonz.

Először 2007-ben került megrendezésre egy tábor, amely a színészpáros az ország minden szegletében élő rajongóit volt hivatott összehozni, és egy teljes hétvégén keresztül megteremteni a filmek miliőjét filmes ételekkel (vízilóbifsztek, hagymásbab, spagetti…) és koktélokkal (Dagiméri, tigrisharapás…), idézgetésekkel és játékos versenyszámokkal, amelyek a filmek világából érkeztek (sör-virsli verseny, filmes kvíz, narancsfacsaró verseny stb.), valamint nem utolsósorban a Spencer Hill Magic Band egyedülálló, kizárólag filmzenékből összeállított koncertjével.

2007 után egyértelmű igény mutatkozott a folytatásra, így azóta is minden évben összegyűlünk, eleddig minden alkalommal a gárdonyi SportBeach kamping és strand területén.

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a fesztivál nem csak rajongóknak szól! A programot úgy állítjuk össze, hogy a filmeket fejből fújók mellett azok is találjanak kedvükre való programot, akik esetleg csak távolról, vagy akár úgy sem (brrrr…) hallottak Bud Spencer és Terence Hill filmjeiről és munkásságáról. Élvezetes családi programokat kínálunk minden korosztály számára, külön gondolva a legkisebbekre is!

Ahogyan a filmekben is: nálunk nincs erőszak, nincs durvaság, nincs korhatáros tartalom, viszont van jókedv, poénok, barátság – napfény, tenger, öröm és szerelem!

Mindenkit szeretettel várunk!

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s